İŞLETME BÖLÜMÜ İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

DERS PROGRAMINDA OLMAYAN HİÇBİR DERSİ SEÇMEYİNİZ. EĞER SEÇMİŞ İSENİZ İVEDİLİKLE SİSTEMDEN DEĞİŞTİRİN.OLMUYOR İSE  BİREYSEL OLARAK DİLEKÇE VEREREK DANIŞMANINIZLA GÖRÜŞÜNÜZ.AKSİ TAKDİRDE İLERİDE DERS EKSİKLİĞİNE SEBEP OLABİLİR. BU DERSLER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

İşletmelerde Veri Kaynakları Yönetimi (ISL226)

Sosyal Düşünceler Tarihi (CEK224)

Yönetsel Karar Verme (ISL328)

Finansal Tahmin Yöntemleri (ISl314)

Dünya Ekonomisi (ULS340)

Yönetim Psikolojisi (KMY310)

Uluslararası Pazarlama (ISL412)

Sistem Analizi (ISL422)

Popüler Kültür (ULS 438)

KONTENJANI DOLAN DERSLER İÇİN DE BÖLÜME DİLEKÇEYLE BAŞVURMANIZ GEREKMEKTEDİR. BÖLÜM TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLECEKTİR.