2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Grup Bitirme Projesi Konuları ve Şube Kodları

Grup bitirme projelerine ait şube kodları OBS sistemi ile uyumlu hale getirilmiştir.  İki şube, seçim yapan öğrenci sayısı yeterli sayıya ulaşmadığından kapatılmış ve buradaki öğrenciler kontenjanı uygun diğer şubelere kaydedilmiştir. Öğrencilerin kontrollerini yapmaları önemle duyurulur.

2019-2020 Eğitim Öğretim Grup Bitirme Projesi Konuları (12.02.2020 tarihinde güncellenmiştir.)

*Konu başlığı belirtilmeyen şubeler için öğretim üyeleri ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.