İşletme 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin dikkatine

Birinci öğretimde ikinci sınıf İŞL230 Muhasebe Uygulamaları ve üçüncü sınıf İŞL390 Maliyet Sistemleri ve Maliyet Analizleri

İkinci öğretimde üçüncü sınıf İŞL390 Maliyet Sistemleri ve Maliyet Analizleri

dersleri minimum kontenjan koşulunu sağlamadığı için kapatılmıştır.

Bu dersleri alan öğrenciler kontenjanı uygun olan derslere aktarılmıştır. İlgili öğrencilerin ders kayıt durumlarını kontrol etmeleri önemle duyurulur.

Sorun olması durumunda ekle-sil haftasında danışmanları ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.