İŞLETME BÖLÜMÜ İKİNCİ ÖĞRETİM 3. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!
İŞLETME BÖLÜMÜ İKİNCİ ÖĞRETİM 3. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE,
2017-18 İşletme Bölümü 3. sınıf ikinci öğretim ders programında aşağıdaki değişiklikler olmuştur.
  • ISL 389 Farklı Kültürlerde Yönetim Dersi Perşembe 15.30-18.20 arasındaki saat dilimine konulmuşur.

Dikkat: Seçmeli dersi eksik öğrencilerin bu dersi seçerek kredilerini (30 AKTS)tamamlamaları gerekmektedir.

• ISL 303 Algoritma ve Yazılım Dilleri Dersi aynı gün 18.30 dilimine kaydırılmıştır.