İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM 3. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!
İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM 3. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE,
2017-18 İşletme Bölümü 3. sınıf örgün ders programında aşağıdaki değişiklikler olmuştur.
  • ISL 389 Farklı Kültürlerde Yönetim Dersi Çarşamba 9.30-12.20 arasındaki saat dilimine konulmuşur.

Dikkat: Seçmeli dersi eksik öğrencilerin bu dersi seçerek kredilerini (30 AKTS) tamamlamaları  gerekmektedir.

• ISL 307 Maliyet Muhasebesi Dersi aynı gün 8.30 dilimine kaydırılmıştır.
  • ISL 303 Algoritma ve Yazılım Dilleri Dersi aynı gün 12.30 dilimine kaydırılmıştır.