İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

DERS PROGRAMINDA OLMAYAN HİÇBİR DERSİ SEÇMEYİNİZ. EĞER SEÇMİŞ İSENİZ İVEDİLİKLE SİSTEMDEN DEĞİŞTİRİN.OLMUYOR İSE  BİREYSEL OLARAK DİLEKÇE VEREREK DANIŞMANINIZLA GÖRÜŞÜNÜZ.AKSİ TAKDİRDE İLERİDE DERS EKSİKLİĞİNE SEBEP OLABİLİR. BU DERSLER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

Yönetsel Karar Verme(ISL328)

İşletmelerde Veri Kaynakları Yönetimi (ISL226)

Temel Hak ve Özgürlükler(KMY316)

Yönetim Psikolojisi (KMY310)

TKY (ISL402)

Performans Ölçüm (ISL446)

AYRICA ÖĞRENCİ SAYISI 15 DEN AZ OLAN DERSLER KAPATILMIŞTIR. BU DERSLERİN YERİNE AÇIK OLAN DERSLERİ ALABİLİRSİNİZ.BU DERSLER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

International Finance

Financial Statements Analysis

KONTENJANI DOLAN DERSLER İÇİN DE BÖLÜME DİLEKÇEYLE BAŞVURMANIZ GEREKMEKTEDİR. BÖLÜM TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLECEKTİR.